Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dürüst kolayca oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel konum anında kapının mümkün olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla davranış etmesi ve gerekli çkırmızıışmaların da buna bakarak bünyelması gerekmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en makro avantajı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu Yangın kapısı istanbul an kilidin abesa düşmesidir.

Report this wiki page